Szórakozás

Állandó tévés munkát ajánlanak Alföldinek

Alfoldi-Robert-a-Magnas-Miska-rendezoje(960x640)(3).jpg (alföldi róbert, mágnás miska, szegedi szabadtéri játékok 2012, )
Alfoldi-Robert-a-Magnas-Miska-rendezoje(960x640)(3).jpg (alföldi róbert, mágnás miska, szegedi szabadtéri játékok 2012, )

Úgy tűnik, hogy Alföldi Róbert nagyon kapós lett, mióta kiderült, hogy nem ő lesz a Nemzeti Színház új igazgatója. A Hír24 megtudta, állandó tévés szerepléssel is meg akarják keresni.

Annak idején Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője a Hír24-nek elmondta, ha úgy alakul, hogy Alföldi Róbert nem nyeri meg a direktori pályázatot, akkor lehet, hogy megkeresik a Heti hetestől. Most, hogy kiderült, Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új igazgatója, Ónodi Györgynél is ismét napirendre került az Alföldi-kérdés.

A főszerkesztő azt mondja, egyelőre nem szeretné zaklatni Alföldi Róbertet, kivárják, hogy elcsituljon a mostani ügy. Ez után keresik majd meg ajánlatukkal, ami többről szólna, mint alkalmi beugró szerep.

„Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti hetes történetének egyetlen olyan szereplője, aki nem volt megosztó. Éppen ezért nagyon hiányolják, hiszen mindenki szereti. Ezért gondolkodunk abban, hogy ismét felkérjük. Nem alkalmi dologról van szó, állandó szereplő lenne, úgynevezett alaptag, mint amilyen régen is volt” – árulta el a Hír24-nek Ónodi György, aki reménykedik abban, hogy Alföldi Róbert elfogadja majd az ajánlatukat.

Bár konkrétumokat egyelőre nem lehet tudni, de abban biztosak lehetünk, hogy a Nemzeti Színház jelenlegi direktorának nem ez lesz majd az egyetlen ajánlata. Ennek a nézők örülnének a legjobban, akiket annak idején sokkolt a távozásáról szóló hír, csakúgy, mint most a leváltása.

Alföldi Róbertet számos fórumon magasztalják és rajongói láthatóan nem tudnak beletörődni abba, hogy távoznia kell a Nemzeti éléről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik