Szórakozás

Alföldi marad a Nemzeti direktora, állítja az asztrológus

csillagok (csillagos égbolt, )
csillagok (csillagos égbolt, )

Furcsa levelet kapott a Hír24. Egy asztrológus azt állítja, egyre nehezebb napok jönnek a Nemzeti Színházra, ám az igazgató Alföldi Róbert marad.

Hollósi Frigyes halálhírét követően érkezett szerkesztőségünkbe egy e-mail, melyben egy férfi arról ír, nem véletlen, hogy tragédiák sora történik az ország legismertebb színházában. Természetesen nincs szándékunkban tényként elfogadni azt, amit a csillagok jósolnak, de az mindenesetre igaz, hogy rengeteg negatív esemény sújtotta az utóbbi időben a Nemzeti Színház társulatát.

Emlékezzünk csak vissza Kaszás Attila halálára. A fiatalon elhunyt művész tragédiája az egész országot megrázta. Ez után Törőcsik Mariért aggódhattunk, aki azonban visszatért a kómából és bár játszik, egészségi állapota nem tökéletes.

Tavaly a színház másik kiváló művésze, Stohl András került bajba. Közúti balesete hónapokig az újságok címlapján szerepelt, mint ahogyan börtönbüntetése és visszatérésének körülményei is.

Miközben Stohl András börtönben ült, elhunyt közeli jó barátja, a Nemzeti Színház másik művésze, Garas Dezső is, ami szintén porig sújtotta a társulatot. Szinte még fel sem ocsúdhattunk, tegnap Hollósi Frigyes halálhíréről számoltak be a teátrum honlapján.

S ha mindez még nem lenne elég, most éppen az igazgatói posztért folyik a harc. Az asztrológus azt állítja, ha a csillagok jóslata igaz, akkor Alföldi Róbert híveinek nem kell izgulniuk, hiszen ő jön ki győztesen a csatából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik