Szórakozás

Szinetár Dóráéknak bejött a válás

szinetár dóra-bereczki zoltán (bereczki zoltán, szinetár dóra, )
szinetár dóra-bereczki zoltán (bereczki zoltán, szinetár dóra, )

A színésznő cáfolta a híreket, miszerint anyagilag ellehetetlenítené őt a válás és már azon gondolkodik, hogy manikűrösnek áll. Ehhez képest egyre több a fellépésük Bereczki Zoltánnal.

Szinetár Dóra tartott tőle, hogy a közönség a válásuk után már nem lesz kíváncsi közös produkcióikra volt férjével. A felkérések azonban egyre sokasodnak, ők pedig továbbra is szeretik egymást. Ezek szerint ilyen egy csupaszív válás.

“Olyan szempontból minket igazolt az élet, hogy a színpadon hitelesek tudunk lenni, mert mi tényleg szeretjük egymást. Egy koncerten azon túl, hogy fogtuk egymás kezét és szépen néztünk egymásra, semmi olyat nem tettünk, amit a mai napig meg ne tennénk. Szerelmes dalokat is énekeltünk, de ezek a dalok nem szexualitásról szóltak, hanem komoly emberi érzésekről. Arról sosem énekeltem, hogy egyébként a koncert után hazamegyünk és ágyba bújunk” – mondta el az Aktív riportjában a színésznő.

Szinetár Dóra egyébként azt sérelmezi a leginkább, hogy rengeteg hazugság jelent meg róla az utóbbi időben és ezt egyre nehezebben tűri. Cáfolta azt a legutóbbi állítást is, hogy a válás tönkretette volna őt anyagilag, és hogy Makranczi Zalán miatt hagyta volna el Bereczkit.

“Megszoktam az elmúlt pár hónapban, hogy mindegy, mit hazudnak az újságokban valakiről, az emberek úgyis megveszik, mert kíváncsiak az illetőre. Sajnos ennek van egy hátulütője is és volt egy-két olyan, ami nagyon mélyre ment. A legújabb az volt, hogy a válásunkból én jöttem ki rosszabbul, mert gyakorlatilag lehet, hogy elmegyek manikűrösnek, ami nem is rossz ötlet egyébként, de még nem tervezem” – fejtette ki Szinetár Dóra.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik