Szórakozás

Szinetár már szóba sem áll Dopemannel

szinetár dóra (szinetár dóra, )
szinetár dóra (szinetár dóra, )

A Napiász Online információi szerint egyáltalán nem biztos, hogy megvalósul Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán és Dopeman közös klipje. A rapper azt állítja, amióta kiestek A Nagy Duettből, a színésznő válaszra sem méltatja.

Nemrégiben szárnyra kapott az a hír, amely szerint A Nagy Duettből kiesett Dopeman – Szinetár Dóra páros a későbbiekben is folytatja a közös munkát, sőt a rapper új klipjében Dórát volt férjével, Bereczki Zolival intim helyzetben is láthatjuk.

Szinetár Dóra menedzsere azonban a napiászonline kérdésére elmondta, egyelőre szó sincs a Dopemannel közös munkáról, igaz, valamikor a duett alatt felmerült ez az ötlet, de Szinetár és a rapper a kiesésük óta nem is találkoztak egymással.

A lapnak Dopeman is megerősítette, hogy a műsor óta mindegyikük inkább a saját ügyeivel van elfoglalva, és azt is hozzátette, hogy ő már elküldött egy közös dalötletet a színésznőnek, kereste telefonon is, de Dóra válaszra sem méltatja. Dopeman klipjéről Szinetár menedzsere semmit sem tud, ahogy arról sem, hogy Bereczki Zolival milyen jeleneteket kellene forgatniuk, ugyanis a  színészek még el sem vállalták a főszerepet, sőt állítása szerint eddig felkérést sem kaptak rá a rappertől.

Dopeman viszont egészen másként nyilatkozott, szerinte Bereczki és Dóra is rábólintott a szerepre. A rapper azt azonban cáfolta, hogy intim jelenetekről szó lett volna, csupán egy randit kellene eljátszaniuk a színészeknek.


Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik