Szórakozás

Lebukott Marsi Anikó álrokona

marsi anikó (marsi anikó, )
marsi anikó (marsi anikó, )

Saját lánya leplezte le azt a nőt, aki Marsi Anikó unokatestvérének adta ki magát, és azzal haknizott a médiában, hogy híres unokatestvére nem törődik vele.

Marsi Erika azzal járta be a sajtót, hogy ő az RTL Klubról ismert Marsi Anikó unokatestvére, akit híres rokona nem hajlandó támogatni. Az álrokont saját lánya leplezte le, aki egyébként Delhusa Gjon feleségkereső műsorában is feltűnt.

Fotó: RTL Klub

“Anyám nem rokona Marsi Anikónak, semmi köze nincs hozzá! Egyszerűen a fejébe vette jó tíz évvel ezelőtt, hogy ebből a névrokonságból hasznot húz. Pénzt és hírnevet akar szerezni! Gusztustalan, hogy pénzt kunyerálna. Csodálkozom, hogy Marsi Anikó még nem jelentette fel, mert korábban is zaklatta már őt az RTL Klubnál. Nagyon fáj ezt látni! Fáj, hogy az anyám azt állítja, nincs mit ennie, miközben tudom, hogy a mamám mindennap főtt ételt visz neki. Sőt segített neki egy vidéki házat venni, ennek ellenére ő otthagyta a házat a másik három gyerekével együtt” – magyarázta a Blikkben Erika, aki már a feleségkereső show alatt sem tagadta, anyja miatt nehéz gyermekkora volt. Marsi Anikóék továbbra sem kívánták kommentálni a felbukkant, majd lebukott álrokon kijelentéseit.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik