Szórakozás

Százezres borravalót adott Brad Pitt

Brad-Pitt-Angelina-Jolie(210x140)(1).jpg (Brad Pitt, Angelina Jolie)
Brad-Pitt-Angelina-Jolie(210x140)(1).jpg (Brad Pitt, Angelina Jolie)

A színész nem garasoskodott párja születésnapján és az őket kiszolgáló pincérnőnek több százezer forintnyi borravalót adott.

A nemrég melleltávolító műtéten átesett Angelina Jolie 38. születésnapja nemcsak neki, de egy német pincérnőnek is örökre emlékezetes marad. Angie és népes családja egy berlini japán étteremben ünnepeltek, és több mint 220 ezer forint értékben fogyasztottak, amihez Brad Pitt nem elhanyagolható, majdnem 160 ezer forintos borravalót adott az őket egész este kiszolgáló pincérnőnek.

Fotó: Northfoto

A szerencsés felszolgáló először nem hitt a szemének és a fülének, de Brad határozottan közölte vele, hogy tegye el nyugodtan, mert ez jár neki. Így Undine Orth megköszönte a nagyvonalúságot, és később szétosztotta kollégái között pályafutása legnagyobb extrabevételét.

A házaspár a gigantikus borravalót leszámítva teljesen olyan volt, mint a többi vendég. Amikor megérkeztek, a szokásokhoz illően levették a cipőiket, majd mindent végigkóstoltak az étlapról. Különleges kívánságaik pedig egyáltalán nem voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik