Szórakozás

Magasztalta szerelmét Brad Pitt

Brad Pitt, Angelina Jolie (Brad Pitt, Angelina Jolie)
Brad Pitt, Angelina Jolie (Brad Pitt, Angelina Jolie)

Hősiesnek nevezte élettársa, Angelina Jolie kettős emlőeltávolításról hozott döntését a színész a londoni Evening Standard kedd este megjelent számában.

Az Oscar-díjas színésznő a The New York Times című lap hasábjain közölte kedden, hogy mindkét mellét eltávolították, mert hordozója annak a génnek, amelynek jelenléte jócskán megnöveli a mell- és a petefészekrák kockázatát. A filmcsillag februárban kezdett bele az eljárásba, amely április végén fejeződött be, eltávolított melleit implantátumokkal pótolták.

Brad Pitt úgy fogalmazott, hősiesnek tartja Angelina Jolie, valamint a vele egy cipőben járó nők döntését. A színész egyúttal köszönetet mondott az élettársát és hat gyerekének anyját kezelő orvosi csapatnak a gondoskodásért és az odafigyelésért. “Csak azt kívánom, legyen hosszú és egészséges élete velem és a gyerekekkel. Ez egy boldog nap a családunknak” – idézte az Evening Standard Brad Pittet.

Angelina Jolie bátorságát méltatta William Hague brit külügyminiszter is, akivel a színésznő az eljárás több mint három hónapja alatt elutazott Kongóba. Az ENSZ jószolgálati nagyköveteként tevékenykedő filmcsillag semmi jelét nem adta annak, hogy teher lenne számára az utazás, nem lassított munkatempóján – fogalmazott az angol sajtónak Hague.

Jolie a G8-ak londoni találkozóján is részt vett, felszólalt a nők szexuális bántalmazása ellen a válság sújtotta övezetekben. “Bátor döntés volt ez egy figyelemre méltó nőtől” – utalt Jolie kettős masztektómiával kapcsolatos elhatározására a politikus, aki az általa ismert egyik legbátrabb embernek nevezte a színésznőt. “A legjobbakat kívánom neki és a családjának” – fűzte hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik