Szórakozás

Dopeman állítólag a rap Kiszel Tündéje

Kiakadtak a rajongók Mr. Bustára, mert kritizálta az egyik számában Dopemant. A zenész azonban nem foglalkozik a kemény szavakkal, ugyanis nem tartja sokra vetélytársát.

„Rengeteg levelem érkezett, mert egy kölök, aki gengsztert játszik, írt rólam egy számot. Én nem hallgattam meg, de őszintén szólva ez a srác egy igazi prosztó, nem pedig egy jópofa csibész. Nem foglalkozom vele, hisz egy oroszlán sem foglalkozik azzal, hogy mit cincognak az egerek” – mondta a Hír24-nek Dopeman, aki azt javasolja, hogy inkább őt hallgassák azok, akik igazán költői stílusra vágynak.


Fotó: RTL Klub

„Ez a szakma olyan, mint a boksz. Mindig vannak bajnokok és új kihívók. Én művészi szintre tudom emelni a zenét, és nem véletlenül van az, hogy engem ismernek, míg ezt a senkit nem” – tette hozzá a zenész, aki azt is kiemelte, hogy ő már többet felejtett a rappelésből, mint amit ellenfele valaha is tudni fog.

Mr. Busta a „Rapszakma” című számában szinte mindennek elmondta Dopemant. A szövegből a trágár kifejezések miatt, csak kis részletet tudunk idézni: „Hazug kutya Pityinger Laci és Peti (…) azt várom el, hogy a cipőm nyaljátok. Pityi mini Laci mulatóssal próbálkozz (…) Köpködd a rímeket te rap Kiszel Tünde!”

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik