Szórakozás

Dopeman Mafiát és rendet akar a parlamentben

dopeman (dopeman, )
dopeman (dopeman, )

A rapper hamarosan megalapítja pártját, amellyel indulni szeretne a jövő évi választáson.

Magyar Fiatalságért Párt néven új politikai szervezetet alakít Pityinger „Dopeman” László – írja a nol.hu, emlékezetetve, hogy a rapper korábban egy Népszabadság-interjúban jelentette be: képviselőként kíván indulni a 2014-es választásokon.

„A héten megtesszük az első lépéseket a pártalapítás ügyében. Nemsokára megalakul a MAFIA (Magyar Fiatalságért) Párt” – tette közzé a legnagyobb közösségi oldalon a Dopeman művésznevet viselő Pityinger László. A Milla által korábban alternatív köztársasági elnöknek megválasztott zenész a Népszabadság kérdésére ezzel kapcsolatban mindössze annyit mondott: a pártalapításról most döntöttek, a hivatalos kötelezettségeket a következő napokban intézik csak el. További részletet nem árult el.


Fotó: Berecz Valter

Reszkethetnek a rendetlen képviselők

A nol.hu korábbi interjújában Dopeman azt mondta tervezett politikai karrierjéről: „Nem szoktam blöffölni. Brahiból meg fogom próbálni, ha nem jutok be a következő Országgyűlésbe, az sem baj. De ha bejutok, reszkessenek. Óriási görbe tükör leszek. Minden igazságtalanságért be fogok szólni. Amikor alszanak majd az ülésteremben, látványosan megágyazok. Ha munka helyett laptopoznak, a kezükre csapok. Ha a Kövér leszól a pulpitusról, megmondom neki: ezt kint rendezzük le, testvérem. Nagyon nagy szórakozás lesz. Ha Ciccolina képes volt mandátumot szerezni, prostiként egy katolikus országban, nekem ne menne? Komolyan: sokat járok az országban, és szomjazzák az emberek azt, amit mondok. Ha ez kell, megkapják.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik