Szórakozás

Fenyő Miklós: A válás procedúra!

A zenész szerint semmi szükség a házasságra és a válásra.

Fenyő Miklós meglepően lazán nyilatkozik szerelemről, hűségről, párkapcsolatról, miközben évtizedek óta él házasságban, és esze ágában sem volt soha válni. “Ha őszinte akarok lenni, mindig tetszettem a lányoknak, de hogy ne tűnjek nagyképűnek vagy túlságosan határozottnak, inkább úgy fogalmazok, azt hiszem, tetszettem nekik” – kezdi a zenész, aki sosem titkolta, hogy nagykanállal falta az életet.

Fotó: Story-Best archívum

A lányok érte harcolnak, és nem neki kell megküzdenie értük. “Sajnos nem tanultam meg küzdeni értük, és később, érettebb fejjel jöttem csak rá, hogy valójában mi is kell a nőknek. Igenis fontos az udvarlás. Az, hogy a férfi kezdeményezzen, harcoljon értük, éreztesse velük, hogy ők az egyetlenek. Vagy legalábbis mutassa úgy, hogy hihető legyen” – mondta a Story-nak Fenyő Miklós, aki felesége előtt is vállalja a mondatait.

Hogy hogyan sikerült megőrizni ezt a házasságot annyi éven át? “Ez olyan, mintha valaki azt kérdezné tőlem, hogy tudtam negyvenhat évig megmaradni a pályámon. Úgy, hogy ezt a pályát űzöm, úgy, hogy nem váltam el. A válás procedúra, akkor érdemes elválni, ha jön egy olyan nő, aki miatt érdemes ezt megtenni. Nincs szükség sem a házasságra, sem a válásra” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik