Szórakozás

Megverte Kokót Hajdu Steve

Hajdu Steve (Hajdu Steve)
Hajdu Steve (Hajdu Steve)

Hajdu Steve, Magyar Attila, Nagy Sanyi, Kozmann György és Kokó etikett és golftudásukat összemérve igyekeztek a háromtagú sztárzsűri kedvében járni.

Igazi úriemberhez méltó magabiztossággal érkeztek a golfpályájára a hazai gentlemanek bár ekkor még nem sejtették, mire is vállalkoztak pontosan. A férfiak két körben mérkőztek meg egymással: először a Csomor Csilla, Détár Enikő és Oszter Alexandra alkotta zsűri bevonásával etikett tudásukat bizonyíthatták, majd a golfpályán, egy rövid háziverseny keretében golfütőt ragadtak.

Fotó: redlemon

Az urak Kepes Ágnes etikettszakértő vezetésével három feladat során mutathatták meg, hogyan kell helyesen bemutatkozni, kisegíteni egy hölgyet a kocsiból, és illendően viselkedni az asztalnál. Ki szakszerűen, ki humorral, ki vonzerejét bedobva igyekezett a zsűri kedvében járni, a hölgyek pedig igazán jól szórakoztak a próbálkozásokon.

“Kislánykoromban előfordult, hogy nagyszüleimnél könyvvel a fejünkön kellett ennünk, hogy megtanuljuk a helyes testtartást. A szerepeim miatt is sokszor van lehetőségem betekinteni az etikettbe. A fiúk nagyon helyesek voltak, ahogy próbálkoztak a lehető legjobban teljesíteni a feladatokat. Azt kell mondanom, hogy Steve nagyon jól vette az akadályokat, de Sanyi sármja mindent felülmúlt” – kezdte az élménybeszámolót Détár Enikő.

A második körben egy profi golfoktató sietett az úriemberek segítségére, akiknek minél kevesebb ütésből kellett a labdát a három lyukba juttatni. Steve-nek és Kokónak nem volt ismeretlen feladat, azonban a többiek először találkoztak golfütővel. Gyuri a profikat is meglepte, ám végül öt gurításból Steve bizonyult a legjobbnak, így az összesítésben ő győzedelmeskedett.

“Az élet minden területén próbálok úriemberként viselkedni, bár mindig van mit tanulnom. Nagyon boldog vagyok, hogy én zsebelhettem be az elismerést. Amire még igazán büszke vagyok, hogy végre sikerült Kokó fölé kerekednem a pályán” – mondta Hajdu Steve.

“Természetesen gratulálok Steve-nek, és bármikor szívesen kiállnék egy újabb játékra, hogy revansot vehessek” – tette hozzá Kovács Kokó István a SportKlub műsorvezetője, aki először kicsit tartott az etikett feladatoktól, de végül nagyon örült, hogy sikerült jól helytállnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik