Szórakozás

Igazáért harcol a Republic

Republic (republic)
Republic (republic)

Abella Miklós szerint egyes sajtóorgánumok rágalmazó cikkei tetemes anyagi veszteséget és morális kárt okoznak a zenekarnak.

A Republic tegnap fejezte be háromhetes próbafolyamatát, amellyel nyári koncertjeikre készültek fel. A Cipő halála miatt megváltozott felállásban így hét zenészből hat a régi maradt, a legendás énekes helyét pedig kisegítő énekesként Sipos F. Tamás tölti be.

Fotó: Republic / Abella Miklós

„Az elmúlt 23 év zenei anyagának legnagyobb slágereiből készült el az a kétórás koncert, amelynek előkészületei most fejeződtek be. Bár a leghűségesebb rajongóink és a sajtó egyes képviselői már hallhatták a produkciót, a nagyközönségnek először csütörtökön, egy egri főiskolai rendezvényen mutatkozunk be. Ott láthatják majd először Sipos F. Tamást is, aki Cipő örök énekesi mivoltja mellett vállalta, hogy kisegítőként ezentúl tolmácsolja a dalokat” – mondta a Hír24-nek Abella Miklós, aki hozzátette, hogy az elmúlt hetek sorozatos negatív sajtóhírei nem befolyásolják a zenekart abban, hogy a közösen alkotott dalokat a koncertszínpadokon továbbra is életben tartsák, s azok szépségével továbbra is örömet szerezzenek az elmúlt évtizedekben kialakult milliós közönségüknek.

A Republic menedzsere megpróbálja figyelmen kívül hagyni Cipő családjának folyamatos nyilatkozatostromát és a negatív médiakampányt. „Semmilyen általuk alkotott véleményhez nem szólunk hozzá, ugyanis ők a zenekar működését illetően jogosulatlan személyek. Nekünk inkább azokkal a sajtóorgánumokkal van problémánk, akik ezeket a nyilatkozatokat közzéteszik. Ez olyan szintre jutott el az elmúlt napokban, hogy megkezdtük a helyreigazítási kérelmek és ügyvédi felszólítások kiküldését. Sajnos, amennyiben nem történik változás, polgári peres eljárást kell indítanunk” – tette hozzá Abella, aki szerint a rágalmazó cikkek hosszú távon tetemes anyagi veszteséget és morális kárt is okoznak nekik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik