Szórakozás

Milliókat ér Szabó Zsófi teste

Szabó Zsófi (Szabó Zsófi)
Szabó Zsófi (Szabó Zsófi)

Biztosítást kötött testére a Jóban Rosszban Betty Tanakisa. A színésznő azért döntött így, mert évente többször is lesérül.

Évek óta tart Szabó Zsófi pechsorozata, így gondolt egy nagyot és hárommillió forintra biztosíttatta testét.

“Ez az összeg elsőre hatalmasnak tűnhet, de ha ne adj’ isten megsérülök, akkor azért nem ennyi pénz üti a markomat. A szerződésben tételesen benne van, hogy milyen balesetre, sérülésre, kórházi kezelésre, nyolc napon túli gyógyulásra, illetve hány napos munkakiesésre mennyit fizet a biztosító” – mesélte Zsófi a Bestnek, és hozzátette, az, hogy nem lett ezekből nagyobb baj, az sokszor csak a szerencsén és a véletlenen múlott.

Ilyen volt például, amikor 2010-ben egy franciaországi síelés során megsérült és súlyos ínszalaghúzódást szenvedett. Begipszelték a lábát, hosszú ideig nem terhelhette, ráadásul a sorozat forgatókönyvét is át kellett írni emiatt. „Dönthettek volna úgy is, hogy hónapokra kiírnak, de szerencsére nem így történt. Napidíjas szereplő vagyok, a munkám mennyiségétől függ a fizetésem nagysága, nem tudom, miből éltem volna, ha nem dolgozhatok” – emlékezett vissza a színésznő.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik