Szórakozás

Visszahízásra kötelezhetik Szabó Zsófit

Szabó Zsófi (Szabó Zsófi)
Szabó Zsófi (Szabó Zsófi)

A szőke színésznő tíz kilótól szabadulna meg rövid idő alatt. A drasztikus változásnak azonban nem örülne a Jóban Rosszban producere.

A TV2 sorozatában naponta a képernyőn lévő Zsófit  a produkció ennél kisebb átalakulásért is ítélte már pénzbüntetésre, sőt legutóbb barna tincseit is visza kellett szőkítetnie. 

A producer már el is döntötte, ha Zsófi túlzásba viszi a fogyást, kötelezni fogja rá, hogy visszahízzon, ugyanis a szereplők kinézete nem változhat meg egyik napról a másikra, a színészek lényeges kérdésekben nem dönthetnek egyedül. Nem változtathatnak például a frizurájukon vagy a hajszínükön, kerülniük kell a testi épségüket veszélyeztető helyzeteket, nem plasztikáztathatnak és még számos tilalom létezik számukra, amit ha megszegnek, büntetést is kaphatnak

“Természetesen nem szeretnénk, ha Szabó Zsófiból anorexiás, zörgő csontú modell válna. Ha azt látnám, hogy ebbe az irányba megy, akkor magam kötelezném arra, hogy szalonnát egyen és szedjen fel pár kilót” – jelentette ki Nagy Tamás producer a Blikknek, aki azt is hozzátette: a produkció számára azonban az is fontos, hogy a színészek egészségesek legyenek. Így az életmód-váltásokat alapvetően támogatják, és ha a sorozat egyik szép színésznője, Zsófi csak még szebb lesz az nekik is jó. Mindenesetre rajta tartja a szemét Zsófin és nem hagyja, hogy túlzásba essen.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik