Szórakozás

Úristen! Hajdú Péter félreértette nejét

Hajdú-Sarka (Hajdú-Sarka)
Hajdú-Sarka (Hajdú-Sarka)

Drámai pillanatok! Hajdú Péter sem tudhat mindent. Azt legalábbis biztosan nem, mi a különbség a fogyókúra és a diéta között, mondta Kata.

Bikiniben adott interjút a TV2-nek Sarka Kata. Azt hittük, nem látunk jól, viszont megvilágosodtunk, egy újabb televíziós szereplést vezetett be az aggódő férj tegnapi posztja.

A nem csak megjelenésében tökéletes de – amint elárulta – munkájában(?) is maximalista Hajdúné leszögezte, sosem éhes, hiszen salátát és fehér húsokat bőséggel eszik, gyerekeinek pedig még krumplit is ad, cukrosat nem, de azt Noncsi és Dávidka egyáltalán nem bánja.

A család mazochistája azonban Mr. Frizbi, bár rajta nem látszik, de a szénhidrátot úgy kerüli, mint ördög a szenteltvizet, talán éppen az éhségtől lehetett, hogy félreértette Katát, aki nemhogy kilókat, de egy dekát sem akar fogyni.

Az ominózus Facebook-posztban Hajdú Péter azt ígérte, hamarosan a saját hasáról is tesz fel képet. Alig várjuk, addig azonban be kell érnünk a jakuzzi szélén pózoló Katával. Katt a videóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik