Szórakozás

Kata bugyis képével villog Hajdú

Hajdu-Peter-Sarka-Kata.jpg (Hajdú Péter-Sarka Kata)
Hajdu-Peter-Sarka-Kata.jpg (Hajdú Péter-Sarka Kata)

Felesége fehérneműs fotójával és műfelháborodással aggódó hozzászólással gyűjt lájkokat a Facebookon Hajdú Péter.

Ha jól emlékszem, hónapokkal ezelőtt azt nyilatkozta a Frizbi műsorvezetője, bár volt olyan korszaka, ma már nem akar mindenáron bulvárlapok címlapjára kerülni. Persze az, hogy mit értett azon, hogy “mindenáron” nem derült ki, de Kata pucér hasa és az arról posztolt fotó ezek szerint még belefér.


Önök posztolnának ilyen képet a feleségükről?
Fotó: Facebook

Hajdú Péter nyilván büszke fiatal felesége testére, éppen ezért némiképp álszentnek tűnik a fotót kísérő megjegyzés, miszerint aggódik az ismét fogyókúrázó Katáért. “Ilyen hassal akar a feleségem fogyókúrázni! Beszéljétek le róla, könyörgöm! Teszek ki hamarosan a sajátomról is egy képet” – írja.

A műsorvezető persze – jól ismerve a show-bizniszt – nem bízza a véletlenre a dolgokat, ártatlannak tűnű posztjával több száz lájkot és elismerő hozzászólást és még egy címlapot is begyűjtött.

És ha netán akad olyan elvetemült követője az oldalnak, akkor nem rest válaszolni sem. Emígyen:

“A saját oldalamra azt posztolom, ami engem érdekel, s engem foglalkoztat. Unom azokat a nagyon coolnak látszódni akaró embereket, akik idejönnek beszólnak, s szemrehányást tesznek, hogy mit merek posztolni a saját oldalamra. Normális az ilyen?? De, most komolyan! Baromira nem érdekel a primitív hosszászólása és simán letörlöm, mert a saját oldalamon csak normális, jófej emberekkel szeretnék kommunikálni” – szögezi le.

No comment!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik