Szórakozás

Kivágták a Frizbiből Bódi Csabiékat

bódi csabi (bódi csabi, )
bódi csabi (bódi csabi, )

Hajdú Péter hanghibára hivatkozva vágatta ki a Frizbiből Bódi Csabit és Jolly-t.

A Frizbi Hajdú Péterrel Facebook-oldalán és a TV2 weboldalán is feltüntették, hogy a szerdai adásban Bódi Csabi és Jolly lesznek a szokásos zenei blokk vendégei, a két előadót azonban kivágták a műsorból. Helyettük egy korábbi adásban már használt Tolvai Renis dalt sugároztak.

Fotó: TV2

“Még februárban vettük fel a műsort, Péter pedig azt ígérte, hogy most szerdán kerülünk adásba. Ennek megfelelően hirdettük ezt a rajongóinknak, ám ők hiába ültek éjfélig a tévé előtt, helyettünk Tolvai Renit látták. Hajdú Péter ezután azt üzente nekünk, hogy hanghiba miatt nem kerülhettünk adásba, de én ebben nem hiszek. Nagyon furcsa, hogy ennyi idővel a forgatás után derül ki, hogy valami baj van a felvétellel. Szerintem csúnyán átvert minket, amiért nagyon haragszom rá” – mondta a Hír24-nek Jolly.

Bódi Csabi szerint is furcsa, hogy a “hanghiba” ellenére eleinte velük is hirdették a műsort, ám ő hisz Hajdúnak. “Péter a családunk nagyon jó barátja, nem hiszem, hogy rosszat akarna nekünk, és ráadásul megígérte, hogy később majd pótolhatjuk a fellépést” – tette hozzá Csabi, aki leginkább azt sajnálja, hogy több ezer rajongójuk hiába ült éjfélig a tévé előtt.

A Hír24 Hajdú Pétert is meg szerette volna kérdezni az esetről, a showman azonban a cikk megjelenéséig nem vette fel a telefonját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik