Szórakozás

Keresik az álrendőrt

Fantomkép az álrendőrről (Fantomkép az álrendőrről)
Fantomkép az álrendőrről (Fantomkép az álrendőrről)

Egy álrendőrt keresnek Szegeden, aki a Kígyó utcában aranyékszerek átadására szólított fel egy nőt azzal fenyegetve, hogy egyébként gyermekeit állami gondozásba veszik.

Egy 50 év körüli férfi Szegeden a Kígyó utcában rendőrnek adta ki magát, majd arany ékszerek átadására szólított fel egy nőt. Azzal fenyegetőzött, hogy amennyiben az átadást megtagadja, úgy az utcán várakozó akciócsoport őrizetbe veszi, gyermekeit állami gondozásba helyezteti. A sértett végül nem engedelmeskedett a felszólításnak -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A bűncselekmény elkövetőjének személyleírása: kb. 180-185 cm magas, normál testalkatú, kb. 50 év körüli férfi, aki bajuszt, szakállat nem visel. Őszes, rövid hajú, arca ovális. Fémkeretes szemüveget hordott ovális lencsével, ami nem a fülén volt, hanem furcsán a fejére rászorulva a füle fölött. Keze nagyon ápolatlan, bal kezének kis ujján kb. másfél cm hosszúságú volt a köröm.

Az elkövető ruházata a bűncselekmény elkövetése során: sötétszürke, vagy fekete 3/4-es ballon anyagú kabát felirat nélkül, alatta egy sárga színű láthatósági mellény. Középkék színű koptatott farmernadrág, sötét színű sportos felső.

Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya hivatalos megbízás vagy minőség színlelésével elkövetett zsarolás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

A bűncselekmény elkövetőjéről kettő fantomrajz készült: szemüveggel és anélkül.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24.) vagy hívja a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívószámát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik