Szórakozás

Szexpartner vagy hitelező ölte meg Király Tamást?

Kiraly-Tamas(210x140)(3).jpg (Király Tamás)
Kiraly-Tamas(210x140)(3).jpg (Király Tamás)

A híresztelések szerint mindkettőre megvan az esély, azonban hivatalosan még semmit sem tudni.

Mécsesekkel az ajtaja előtt emlékeznek a vasárnap hajnalban meggyilkolt Király Tamásra. Közben a nyomozók megpróbálják felkutatni azokat, akikkel a divattervező aznap este szórakozott, valamint visszanézik a környék térfigyelő kameráinak felvételeit is. Az RTL Klub Híradójának információi szerint a lakásból semmi sem tűnt el, és a bejárati ajtón sem találtak sérüléseket, így a rendőrség azt valószínűsíti, hogy egy ismerőse ölhette meg a divattervezőt.

Fotó: MTI

Az azonban még mindig nem tisztázott, hogy ki, és pontosan miért végzett Király Tamással. A találgatások két fő csapásvonala szerint a divatpápa egy eldurvult szexuális játék, vagy egy dühös hitelező áldozata lehetett. A Blikk szerint előbbire utal, hogy Tamás halála előtt egyértelműen szexuális kapcsolatot létesített valakivel, valamint, hogy Királyt azzal a selyemsállal a nyakában találták meg, amely a fulladását okozta. A közvetlen szomszédok szerint a kreátor gyakran szervezett nagyszabású összejöveteleket a lakásban, amelyek meglehetősen zajosak voltak. Vendégkörébe művészek, modellek tartoztak, a bulikban mindig emelkedett volt a hangulat.





Utóbbira pedig azért gyanakodnak, mert bár Király Tamásról külföldi televíziók forgattak, itthon kevésbé ismerték el. Volt, hogy szinte éhezett, így tudta csak kifizetni a villanyszámláját. Nem beszélve azokról a drága anyagokról, amelyekkel minden nap dolgozott. A Blikk szerint a divattervezőnek számtalan tartozása volt. Egyik-másik hitelezője a közelmúltban elvesztette türelmét. Volt köztük olyan, aki egy hétig feküdt Király küszöbe előtt, hogy megvárja, amíg a férfi haza nem ér. Egy másik az ajtót rugdosta és a virágokat borogatta fel.

A gyilkos kiléte még mindig ismeretlen, a rendőrség több szálon is nagyerőkkel nyomoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik