Szórakozás

Miért ölték meg Király Tamást?

Király Tamás (Király Tamás)
Király Tamás (Király Tamás)

A divattervező néhány barátját, közeli kollégáját kérdeztük a tragédiáról.

Mint ahogyan arról a Hír24 is beszámolt, vasárnap hajnalban saját otthonában fojtották meg a neves divattervezőt, Király Tamást. Néhány barátját, közeli kollégáját kérdeztük a tragédiáról.

„Király Tamás remek, csupaszív ember volt. Fanatikus rajongója vagyok. Minden bemutatóján ott voltam, szerencsés vagyok, hogy személyesen is ismerhettem. Fogalmam sincs, valójában mi történhetett. Nem tudom elképzelni, hogy valaki ne szerette volna, de – mint tudjuk – ebben az országban bármi megtörténhet. Ahol ezer forintért megölnek egy idős asszonyt, ott nem kell meglepődnünk azon, hogy meggyilkolnak egy népszerű divattervezőt” – mondta a Hír24-nek Herczeg Zoltán divattervező.

A vasárnap hajnalban meggyilkolt Király Tamás néhány hete még SP-nél járt. „Ambiciózus, életvidám ember volt. Megtiszteltetés volt vele dolgozni. Nemrég egy riportfilm forgatása miatt járt nálam, amely után néhány portrét is készítettem róla. Közben sokat mesélt a terveiről: új kollekciót szeretett volna piacra dobni, és egy nagy külföldi megbízást is kapott” – emlékezett Éder Krisztián, alias SP.

Varga Viktor nem volt közeli kapcsolatban a „divatpápával”, azonban nagy tisztelője volt a munkásságának. „Néhány hete egy szórakozóhelyen találkoztam vele. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, mintha ezer éve ismertük volna egymást. A buli alatt megbeszéltük, hogy egyszer meglátogatjuk őt a párommal, éppen a napokban akartam felhívni őt. Vidám, jószívű és kedves volt, de ami a legfontosabb, hogy fel merte vállalni a saját stílusát” – mondta a Csillag születik felfedezettje.

Fotó: Facebook / Király Tamás

Néhány hete a most megölt divatpápa egyik legbensőbb, családi titkát, gyászát is megosztotta arról, miként került az angyalok közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik