Szórakozás

Ma visszatér a Showder Klub

Showder-Klub(960x640).jpg (Showder Klub)
Showder-Klub(960x640).jpg (Showder Klub)

Beszélgetés Kovács Kristóffal, a "legkúlabb" magyar műsor producerével.

Ma este a 11. évadát kezdi a stand up comedy műfaját Magyarországon újra meghonosító Showder Klub. Az első adás majdnem napra pontosan 5 évvel ezelőtt indult – 2008. április 7-én, 2013. április 8-án hétfőn este 22:30-tól pedig a nézők már a 81. adást láthatják. A műsor producere, Kovács Kristóf szerint a hosszú ideje tartó töretlen siker egyik oka a műsor eredetiségében és a hitelességben keresendő, hiszen a Showder Klubnak az amerikai és angolszász hagyományokat sikerült ötvöznie a jellemzően közép-európai humorral.

Fotó: Kummer János / Hír24

“Manapság kevés tévéműsorról lehet azt mondani, hogy hiteles, de a Showder Klub valóban az. A szereplőink ugyanis nem előre megírt, kitalált szövegeket adnak elő, hanem az egész előadásukat maguk alkotják. Az életükből merítenek, őszintén, a saját élményeiket adják át a nézőknek. Talán emiatt is lehet az, hogy a felmérések szerint a Showder Klub a legkúlabb magyar brand” – mondta a Hír24-nek Kovács Kristóf, aki szerint mi magyarok nemzetközi szinten is élenjárunk a stand up comedy műfajában.

A producer büszkén mesélte, hogy a műsor Facebook-oldalát jelenleg közel 461.000 ember követi, ezzel a második legnagyobb közösségi oldal Magyarországon. “Ez a legnagyobb organikusan fejlődő magyar oldal, az elmúlt öt évben ugyanis egyetlen alkalommal sem promótáltuk fizetett hirdetésekben. Egyedül a Showder Klub kultikus mivoltja tartja fent” – árulta el Kristóf.

Fotó: RTL Klub

A produkció abban a tekintetben is egyedülálló, hogy összesen 64 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Kőhalmi Zoltánnal, Hadházi Lászlóval, Lórán Barnával, Rekop Györggyel, Benk Dénessel. “A jól ismert régi arcok körét minden évben három-négy új szereplővel bővítjük, így lesz ez idén is. Rengeteg tehetséges, amatőr humoristával találkozunk, akik közül a legjobbakat mutatjuk be a Showder Klub-ban. A jelenlegi szereplőink között van könyvelő, informatikus, pincér, kalauz, pultos, jogász és tanár is, a top15 pedig már csak ebből él” – tette hozzá Kovács Kristóf.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik