Szórakozás

Pokoli fejfájás gyötörte Sarka Katát

Kiderült, miért került kórházba Hajdú Péter neje.

Éppen a Hal a tortán forgatási hetén betegedett meg Sarka Kata.

“Már az éjszaka is rosszul volt. Nagyon erős fejfájásra panaszkodott, és arra ébredtem, hogy ott ül mellettem az ágyban, és sír. Felhívtuk a háziorvost, aki azt javasolta, hogy azonnal menjünk be egy kórházba. Kivizsgálták, hála istennek nem nagy a baj, egy gyulladás van a szervezeté­ben. Antibiotikumot kapott, és most egy kicsit pihennie kellene, de a Hal a tortánt forgatja. Nincs nagy baj, de ezt a kúrát komolyan kell vennie” – mesélte  Hajdú Péter a Music FM Önindító című műsorában.

Kata miután megkapta gyógyszereit elment a Hal a tortán forgatási napjára Barbee-hoz  ahol viszont már tünetmentesnek bizonyult.

“Régóta jóban vagyunk, úgyhogy csak nekem mondta el a csapatban, hogy mi történt valójában, a többiek csak az újságból értesültek. Nem is tudhatták volna máshonnan, hiszen este már abszolút semmi nem látszott rajta, olyan volt, mint máskor. Úgy mesélte, hogy hétfőn lett rosszul, miután elváltunk egymástól, és vége volt a forgatásnak” – mesélte Berki Krisztián, aki szintén részt vett a gastroreality forgatásán.

“Amikor hazafelé tartott a taxiban, érezte, hogy rosszul van, furcsán érzi magát. Fájt a feje, de nem úgy, ahogy szokott. Egyébként is küzd Kata migrénes fejfájással, de ez most más volt, nem a megszokott. Nem akart elmúlni, ezért került kórházba” – magyarázta a korábbi Fradi-vezér testépítő a Blikknek.

A napilap úgy tudja, Hajdú Péter nem akarta, hogy felesége a hét további részében is részt vegyen a forgatásokon, de Katamindenképpen ragaszkodott hozzá. A show-man továbbra is rendkívüli módon aggódik nejéért.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik