Szórakozás

Fábry szerint az FBI találta ki a Facebookot

Fábry Sándor (Fábry Sándor)
Fábry Sándor (Fábry Sándor)

A showman még soha életében nem nyitotta meg a legnagyobb közösségi portált. Fixa ideája, hogy az egészet a CIA és az FBI találta ki.

Amióta Fábry Sándor az MTVA-hoz szerződött, műsora nézettsége drasztikusan csökkent, és már a felvételre szóló jegyeket sem kapkodják annyira. “Férfiasan bevallom, hogy nem veszik őket nagyon, pedig nagy reményekkel jöttünk a Millenárisra. A jegyek fogynak, de nem eléggé: talán részben már rám sem annyira kíváncsiak, ugyanakkor be kell látni, egy korszak véget ért” – mondta az origo.hu-nak Fábry, akit a híresztelések szerint túl busásan fizet meg a közmédia.

Fotó: Facebook / Fábry Most

Amikor átszerződött, 18 millióról volt szó adásonként, de az Átlátszó.hu szerint 29 millióba kerül a közmédiának egy adás. “A szerződésünk értelmében ezek az adatok üzleti titoknak minősülnek, a titokgazda az MTVA. Eszerint bárhogy szeretném is elmagyarázni a két szám tartalma közötti különbséget, ez szerződésszegésnek minősülne. Az azonban látható, hogy a ‘kiszivárgott’ számok bruttó, ÁFA-val növelt összegek” – magyarázza a showman.

Fábry Sándor korábban arról beszélt, hogy a Fidesz-kormányt ugyanúgy kritizálja majd a köztévénél, mint a korábbi vezetést. Ez azonban közel sincs így. Sándor ezt a poltikai élet eldurvulásával, és a “négyéves választási kampánnyal” magyarázza. Állítja, hogy ennek nincs köze kenyéradója kilétéhez. “Ez teljesen az én döntésem: senki nem orientált engem, de kicsit visszaléptem a politikától. Elfogadom Esterházy megállapítását, miszerint ez egy jól szidható kormány, de nekem ez mégis szimpatikusabb, mint az előzőek voltak – és hadd legyen meg nekem ez a jogom” – mondta Fábry, aki mostanság legtöbbször állítólagos szeretője miatt került címlapokra.

Fotó: Facebook / Fábry Most

A showman erről sem volt hajlandó konkrétumokat elárulni. “Tekintettel arra, hogy a magánéletemről eddig sem nyilatkoztam, ezt ezután sem fogom megtenni. A hölgy ismeretében az olvasó el tudja dönteni, hogy mi az, aminek hitelt ad, és mi az, aminek nem. Ebben az olvasókat nem kívánom orientálni, befolyásolni. Fogalmazzunk úgy, hogy a sztori könyvreklámnak kissé erős” – nyilatkozta.

Fábry egyébként állítása szerint nem vásárol bulvárlapokat, valamint nem olvas internetes cikkeket és kommenteket sem. Sőt, még a legnagyobb közösségi oldaltól is idegenkedik. “Soha nem nyitottam meg a Facebookot, azt sem tudom, hogyan kell. A fontosságával természetesen tisztában vagyok, de nálam még jobban tisztában van ezzel a CIA és az FBI, amely az egészet kitalálta, ne legyenek kétségeink. Az amerikai hadiipar és titkosszolgálat terméke, de ezt hagyjuk, nem tartozik ide” – mondta az origo.hu-nak Fábry Sándor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik