Szórakozás

Fogadott fiát keresi Fábry

Fábry Sándor (Fábry Sándor)
Fábry Sándor (Fábry Sándor)

Nyoma veszett annak a kisfiúnak, akit Fábry Sándor évekkel ezelőtt vett a nevére. A showman jó ideig kerestette a kis Alexandre-t.

Fábry leányfalui otthonában szépen cseperedik kislánya, a kétesztendős Borbála, akit szülei továbbra is óvnak a nyilvánosságtól. Kevesen tudják azonban, hogy a népszerű műsorvezető keresztnevét egy fekete kisfiú is viseli valahol a nagyvilágban.

Az újszülött Alexandre-t még 2009-ben Bamakóban fogadta képletesen örökbe Sándor, vállalva, hogy havi rendszerességgel egy magyar viszonylatban szerény összeggel segíti az árvaházba került kisfiú nevelését. Azóta több alkalommal az interneten keresztül kapcsolatba is tudott lépni a bamakói árvaházzal, így saját szemével győződhetett meg róla, hogy a kis Alexandre szépen cseperedik.

Ám az országban tavaly bekövetkezett katonai hatalomátvétel óta a kapcsolat megszakadt. Maliban járt önkéntesek segítségével több heti nyomozómunkával az egyesület annyit tudott kideríteni, hogy az árvaházat még tavaly kiürítették és bezárták.

Hogy miként keresi a showman a fiúcskát és, hogy milyen tervei vannak vele, a Storyból kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik