Szórakozás

Olcsó droggal pörgette magát Gáspár Laci

Gaspar-Laci(650x433)(4).jpg (Gáspár Laci)
Gaspar-Laci(650x433)(4).jpg (Gáspár Laci)

A Megasztár felfedezettjét Kati bódította! Nincs szó új szerelemről: így hívják azt a kábítószert, amelyet a Megasztár felfedezettje előszeretettel fogyasztott.

Gáspár Laci részletesen beszámolt a zsaruknak a kábítószer-fogyasztásáról, éppen ezért azzal gyanúsították meg, hogy többször élt a tiltott szerrel. Az énekes jó néhányszor vásárolt a lebukott drogdílerbandától Katit – avagy Mephistót, ahogy a terjesztők hívják a benne lévő mefedron nevű hatóanyag miatt. A kábítószer az olcsó diszkódrogok közé sorolható, grammja a vásárolt mennyiségtől függően 2-3 ezer forint körül mozog a feketepiacon. A mefedron hatóanyagú kábítószert korábban az interneten növényvédő szerként és fürdősóként árulták, hogy a hatóságokat megtévesszék. A Kati nevet onnan kapta, hogy a benne lévő hatóanyag az úgynevezett katinonok családjába tartozik.

Fotó: TV2

A zenész a Hajógyári-szigeten ismerte meg a bandát, amelynek tagjai szórakozóhelyen árulták a kábítószereket. A nyomozás eddigi adatai szerint Gáspár Laci később is tartotta velük a kapcsolatot, hiszen az egyik letartóztatott gyanúsított vezette a rendőröket az énekes nyomára.

Mint arról a Blikk beszámolt, a Megasztár énekesét először tanúként hallgatták ki egy kábítószerrel kapcsolatos nyomozásban, majd közvetlen utána meg is gyanúsították. Gáspár Lacitól vizeletmintát vettek, de mint megtudtuk, a Katit a hajból lehet a legtovább kimutatni. Ez az eljárás azonban rendkívül drága és időigényes, ezért ritkán alkalmazzák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik