Szórakozás

Korda György nem tudja kimutatni az érzelmeit

Klárika az összes álmát alárendeli házasságának, a közös karriernek. Nem bánja, hogy így van, bár elismeri, Gyurival egyáltalán nem könnyű...

“A férjem gyakran türelmetlen, sértődős, és mivel zárkózott, nehezen fejezi ki az érzelmeit. Nekem nem született gyerekem, de mivel Gyuri rám van utalva, ő lett az én gyerekem… Másokkal ellentétben én sosem akartam őt megváltoztatni. Alaposan megfigyeltem, s megtanultam vele bánni. Mindezért cserébe kaptam egy nagyvonalú, szórakoztató és szerető férfit, akivel minden napom boldog! Gyuri 33 év után is rendszeresen hoz virágot, meglep apróságokkal” – mondta a Story magazinnak Balázs Klári, aki negyvenkét évesen ismerte meg férjét, Korda Györgyöt.

Fotó: TV2

Csaknem háromévtizedes házasságuk sok feleség és férj számára szolgálhat mintaként. Amikor azonban Klárika rátér a részletekre, nyilvánvalóvá válik, mennyi minden kell ahhoz, hogy egy kapcsolat évtizedeken át jól működjön. Mindenekelőtt egy okos asszony, aki tudja, mikor kell tízig számolnia, mielőtt tesz vagy mond valamit. Mikor kell a helyzet kényességére tekintettel inkább háttérbe húzódnia, és az indulatokat mosolyogva csitítani.

Klárika a Story magazinban tovább mesél harmonikus házasságának titkairól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik