Szórakozás

Részletek Korda György életmentő műtétjéről

Balázs Klári és Korda György először beszéltek részletesen életük legnehezebb időszakáról. A sztárpár a Story magazinban mesélt a történtekről.

Életmentő műtéten esett át Korda György néhány hónapja. Balázs Klári elmondta, férje három és fél óráig volt a műtőben, és ez idő alatt sok minden megfordult az ő fejében is.

„Láttam rajta, hogy valami nincs rendben. Amikor már többször jelentkeztek a tünetek, akkor erősködni kezdtem, hogy ideje végre elmennie egy kivizsgálásra. Éppen egy fellépésünkön voltunk, és Gyuri rövidesen még rosszabbul lett. Belázasodott, kínzó hasi görcsök gyötörték, ezért nem teketóriáztam, azonnal mentőt hívtam hozzá. Mindig azt mondta, orvoshoz akkor kell menni, ha baj van. Hát, sajnos lett is. Kiderült, hogy epehólyag-gyulladása van, ami elfertőződött, és azonnal operálni kell. Rohammentő vitte Nyíregyházáról Budapestre, ahol már várta a sebész” – mesélte Balázs Klári.


Klárika arról beszélt, mi mindent élt át a folyosón, és hogy mennyire fél attól, mi lenne, ha férjével történne valami. „Nem akarok Gyuri nélkül élni. Ha ott, akkor történik vele valami, abba én belehalok” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik