Szórakozás

Ilyen állapotban van Korda György! Titkolózik

korda-gyorgy(430x286)(3).jpg (korda györgy)
korda-gyorgy(430x286)(3).jpg (korda györgy)

A már több mint öt évtizede a pályán lévő énekes mindennap egy órán át edz, és már csak egy gyógyszert szed. Gyuri bácsinak szilveszterkor több fellépése is lesz, jövőre pedig nagy meglepetéssel készül

Néhány hónapja még nyugtalanító híreket olvashattunk Korda Györgyről. Az ikonikus magyar énekest meg kellett műteni, majd napokig életveszélyes állapotban feküdt az intenzíven epehólyag-gyulladás miatt. Ezután tizenöt fellépést kellett lemondania, de a pihenés meghozta az eredményét. A 73 éves sztár azóta már sokkal jobban van, a Hír24-nek azt mondta, hogy teljesen felgyógyult.

“A körülményekhez képest már remekül érzem magam. Nagyon fontos az egészségem, ezért mindennap átmozgatom a testem. Általában egy órán át használom az itthoni kínzógépeimet. Szobabiciklizni, kocogni és szaunázni is szoktam, szeretem jól lefárasztani magam” – meséli a táncdalénekes.

Korda György a vérnyomáscsökkentőjén és a vitaminokon kívül más gyógyszereket nem szed, helyette az egészséges életmódban és Klárika finom főztjében hisz.

“A feleségem mindennap főz, a kedvenc ételeimet kérhetem tőle. Én cserébe besegítek a háztartási munkákba, bár bevallom, néhány dologhoz mi is segítséget kérünk. Egy távoli rokon szokott átjönni hozzánk, ő segít ablakpucolásban vagy hólapátolásban. Mi ezt már nem bírnánk…” – árulta el Korda György.

Az énekes viszont a színpadon még mindig remekül teljesít, szilveszter este például több vidéki fellépése is lesz. A jövőre ötvenöt éve a pályán lévő híresség az évfordulóra ráadásul nagy meglepetéssel készül, ám ennek részleteiről még nem mesélhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik