Szórakozás

Babát vár Kőváry Anett

A népszerű rádiós már az ötödik hónapban jár. Anett a Facebook-on azt írta, hogy a terhesség minden nyűgével együtt varázslatos érzés.

Néhány hónapja mindenki izgult a Class FM-től menesztett Kőváry Anettért, aki Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mellett a Morning show negyedik legmeghatározóbb műsorvezetőjévé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt. Ő azonban nem csüggedt, ugyanis már akkor is tudta, hogy kisbabát hord a szíve alatt.

Fotó: Facebook

“Engedjétek meg, hogy megosszam veletek életem egyik legszemélyesebb, de mindenképp legnagyszerűbb hírét: kisbabát várok! Néhány hónapja velem együtt szomorkodtatok, mikor megszűnt a munkám, nem hagytatok magamra, vigasztaltatok, drukkoltatok nekem. Én már akkor tudtam, hogy nincs miért csüggednem, mert hamarosan a legnagyobb feladat vár rám: édesanya leszek. Akkor már tudtam, de még nem mondhattam el. Most viszont már nincs akadálya, úgyhogy kérlek, fogadjátok legalább olyan örömmel a születendő gyermekem hírét, amilyen örömmel én közlöm azt most veletek! Az ötödik hónapban vagyok; nem mindig könnyű, de nem mindig nehéz; viszont minden nyűgével együtt varázslatos érzés. Ígérem, hogy néhány részletről majd beszámolok a terhességgel kapcsolatban. De csak néhányról, a többi hadd maradjon meg családi titoknak” – írta Facebook oldalán Kőváry Anett, aki nemrég a Radio Face-nél kapott önálló délutáni műsort.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik