Szórakozás

Nem volt köze Balázsnak Kőváry Anett kirúgásához

A Morning Show műsorvezetője, Kőváry Anett arra kéri a hallgatókat, hogy ne pártoljanak el a Class FM-től.

Ahogyan azt a Hír24 tegnap már megírta, tegnap két év munkaviszony után várlatlanul menesztették a Morning Show népszerű hírolvasóját, Kőváry Anettet. A műsorvezető távozásának okáról sem a rádió, sem Anett nem nyilatkozik, azonban mai bulvárértesülések szerint a kirúgásban szerepe lehetett a Morning Show műsorvezetőjének és producerének, Sebestyén Balázsnak is.

(Fotó: RTL Klub, Class FM)

Erre reagálva tette közzé nemrég ezt a néhány sort Kőváry Anett:  “Mindenek előtt köszönöm azt a rengeteg kedves üzenetet, hozzászólást, amit kaptam tőletek, nagyon megható. A történtekkel kapcsolatban nagyon kérlek titeket: ne higgyetek a bulvármédiának! Igaz, hogy már nem vagyok a Morning Show tagja, de ez nem az én, és nem is a Balázs döntése volt! Biztos vagyok benne, ha csak rajtunk múlik, még hosszú éveken át együtt dolgozunk. Viszont nem így alakult, előállt egy helyzet, amit kénytelenek vagyunk elfogadni. Kérlek arra is, hogy hallgassátok továbbra is a Morning Show-t és a Class FM-et, mert értetek csinálják a reggeleket, és talán elképzelésetek sincs, mennyi munka van benne! Hallgassátok azért is, mert nagyon sokat köszönhettem a rádiónak és főleg Balázséknak. :) Nekem pedig azzal segíthettek, hogy megosztjátok ezt az új oldalamat, mert a régi hamarosan megszűnik.” – írta.

Frissítés: “A Class FM az elmúlt 24 órában, a Morning Show-ban egykor szereplő Kőváry Anett távozása kapcsán felröppent vélelmezések és rosszindulatú sajtóhírek kapcsán a következő nyilatkozatot teszi: a rádió mindennapi működésével kapcsolatos strukturális átszervezés után, a rádió döntése alapján került sor a fenti változásra. A csatorna az összes egyéb, a szerkezeti átszervezéssel kapcsolatos információt, saját belügyeként kezeli.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik