Szórakozás

Volt köztévés ülhet Kőváry Anett helyére

A Hír24 információi szerint a MTVA egykori munkatársa, Balás Árpád veszi át a Morning Show hírszerkesztői posztját. A rádió ködösít.

Két év után váratlanul rúgták ki a Morning Show egyetlen női tagját, Kőváry Anettet. Ő maga nem akar beszélni arról, mivel indokolták menesztését, egy Facebook-bejegyzéséből derült ki az is, hogy mától nem ő mondja a híreket reggel a Class FM-en.  Azt írta: üres mellébeszéléssel vették el tőle a munkáját.

Aztán elindult a pletyka, hogy műsorvezető kollégája, Sebestyén Balázs keze van a dologban. Erre Anett azonnal reagált, hogy ez kizárt.  A Class FM is cáfolt, de közleményükből semmi konkrétum nem derül ki:

„A Class FM az elmúlt 24 órában, a Morning Show-ban egykor szereplő Kőváry Anett távozása kapcsán felröppent vélelmezések és rosszindulatú sajtóhírek kapcsán a következő nyilatkozatot teszi: a rádió mindennapi működésével kapcsolatos strukturális átszervezés után, a rádió döntése alapján került sor a fenti változásra. A csatorna az összes egyéb, a szerkezeti átszervezéssel kapcsolatos információt, saját belügyeként kezeli.”

A Hír24 úgy tudja, Kőváry Anett helyét a köztévétől nemrég elbocsátott Balás Árpád veszi át. Balás az MTV híradójának riportere volt évekig, korábban ő készített tudósítást például arról, hogy a Milla tüntetésén tér majd vissza a politikai életbe Bajnai Gordon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik