Szórakozás

Erotikus munkából élne Szecsődi Kari

Internetes hirdetési oldalon árulja szolgáltatásait Szecsődi Kari. Az egykori megasztáros úgy véli, érzéki kalandban részesül, aki őt választja.

Szecsődi Karinak a hirdetésére bukkant a Bors egyik olvasója a minap.  „Fiatal, exkluzív, érzékiTS csaj keres erotikus munkát!” – írja a transzszexuális énekes.

A hirdetés mellé Kari mellékelt egy fotót is, amin az arca ugyan nem kivehető, de ugyanabból a sorozatból való, melyet a privát Facebook-oldalára is feltöltött, így nem volt nehéz beazonosítani.

A hirdetésben megtalálható telefonszámon a napilap olvasója fel is hívta a ma már női mellekkel élő előadót.  “A vonal végén kétségtelenül Kari jelentkezett. Azt mondta, hogy a szexmentes dolgokra megy, de belefér minden, ami erotikus: gogotáncol egy ideje, erotikus show-kat ad, masszázst és privát műsorokat vállal” – derült ki.

Az énekes a napilap érdeklődésére  sem tagadta, hogy ő adta fel a hirdetést.

“Az erotikus munka nem ugyanaz, mint a szexmunka, hagyjanak már ezzel békén! A hirdetésemmel leginkább klubok érdeklődését szerettem volna felkelteni, mert ilyen helyeken szeretnék táncolni. A testi adottságaim és a mozgásom is megvan ahhoz, hogy ilyen jellegű munkát végezzek. Ez azonban nem egyenlő azzal, hogy szexet vállalnék” – jelentette ki Szecsődi, aki korábban a Hír24 interjújában is mesélt transzszexualitásáról és annak feldolgozásáról.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik