Szórakozás

Biztonsági őröket küldtek Szecsődi Karira

szecsődi kari (szecsődi kari, )
szecsődi kari (szecsődi kari, )

Amióta Szecsődi Kari kitálalt transzneműségéről, minden eddiginél jobban a reflektorfénybe került. Az énekes a Hír24-nek elárulta, bár boldogabb mint valaha, megváltozott külseje miatt atrocitás is érte.

Szecsődi Kari a SuperMokkában Váczi Gergőnek és Lang Györgyinek arról mesélt, hogy mindig is érezte és éreztette a világgal, hogy ő más, mint a többiek. Elmondta, volt, hogy kiszaggatta farmerjait, és filccel festette a haját. Bár a külvilág reakciójától tartott, attól sohasem félt, hogy megverik, nővére pedig arról beszélt, hogy amikor elkezdett változni Kari külseje, a családot is sokat gúnyolták miatta.


Kari a Hír24-nek azt is elárulta, hamarosan személyit is cserél, amelyben már női neve lesz, Karin és édesanyja után Erika. Ez nyilván nemi identitása szempontjából is fontos, de praktikus oka is van. A Megasztár-felfedezett elmondta, nemrég a bankban ráhívták a biztonsági őrt, mert mostani személyiében még férfiként szerepel, és azt hitték, más okmányait használja. Kari a Hír24-nek arról is beszélt, hogy a múltkori kellemetlenség óta van papírja arról, hogy beadta a névváltoztatási kérelmet, így, ha valahol kételkednének a személyazonosságában, azzal is igazolni tudja magát. Az énekes azt is elmesélte, szerencséje volt, mert az egyik biztonsági őr felismerte, így elfogadták az okmányát, amelyben még Károly néven szerepel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik