Szórakozás

Szecsődi Kari így lett férfiból nő! Exkluzív fotók

szecsődi kari (szecsődi kari, )
szecsődi kari (szecsődi kari, )

A Megasztár felfedezettje már a tehetségkutató után is nőiesen öltözködött, de csak idén vállalta be a nemváltó operációt. Most megmutatjuk az átváltozás folyamatát.

Szecsődi Karcsi teljesen átváltozott. A Megasztárban még mindenki vidéki vadóc tinédzserként ismerhette meg, az elmúlt évek alatt azonban megfordult vele a világ. Azt kéri, hogy Karinak szólítsuk, hiszen néhány hónappal ezelőtt nemváltó műtéten esett át. Nőként öltözködik, viselkedik és beszél. Azt mondja, igazából nőnek született, csak rossz testbe került.

Kari még ezelőtt egy évvel is azt mondta az újságíróknak, hogy nem meleg. Másságát csak idén januárban vállalta fel. A Megasztár felfedezettje először csak nőies ruhákat hordott, később erős sminkelés és végül nemváltó műtét következett.

A fotókon is jól látható, hogy Szecsődi Kari mennyire erőteljesen változtatott megjelenésén az utóbbi időben. Az énekes gyakran cserélgeti frizuráját és extrém ruhákat visel.

“Mindig is feltűnően, nőiesen sminkeltem magam. Ezek a fényképek bulik vagy fellépések alatt készültek, ilyenkor még erősebben kell kiemelnem az arcomat a megszokottnál. A sminkelést tanultam is, ezért nagyon odafigyelve, apránként szépítem magam. Gyakran használok erős rúzst és a szemeimet is szeretem kiemelni” – mondta a Hír24-nek Szecsődi Kari.

Az énekes mindig szeret kitenni magáért, ha buliba megy. Ilyenkor másfél-két órán át is tarthat a készülődés.
“Már ott el szoktam akadni, hogy mit vegyek fel. Próbálgatom a ruhákat, utána ahhoz kezdek el sminkelni, végül pedig kiválasztom a hajamat” – árulta el a híresség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik