Szórakozás

Percek alatt tapsolt el négyhavi fizetést Debreczeni Zita

A modell annyira kíváncsi volt a jövőre, hogy négyhavi fizetés áráért jósoltatott magának telefonon.

Talán nincs is annál kényelmetlenebb helyzet, mint amikor egy büszke anyuka régi, gyerekkori történeteket mesél a gyermekéről, aki időközben már felnőtt. Debreczeni Zita pontosan ebbe a helyzetbe került, amikor elvállalta a Reflektor felkérését. A modell édesanyja elárulta, hogy lánya már kiskorában is vagány és fiús volt. Két fiútestvére gyakran tanította verekedni, hogy meg tudja védeni magát.

“Négyéves korom óta folyamatosan azt tanultam a testvéreimtől, hogy hogyan kell nagyokat ütni, focizni, és verekedni. A testvéreim mindig egy-egy díszpárnán mutatták be a legjobb öklösöket” – mondja Debreczeni Zita, aki később éles helyzetben is megállta a helyét. “Volt egy fiú, aki bántott engem. Hazamentem és szóltam a szüleimnek, hogy segítsenek. Erre azt mondta apu, hogy szó sem lehet róla, rendezzem le én! Én pedig lerendeztem, és egy jó nagyot bemostam neki. Nagyon büszke voltam magamra” – emlékszik vissza a modell, aki arra viszont már kevésbé büszke, hogy egy alkalommal négyhavi fizetéssel megegyező összeget vert el telefonos jóslásra.





“Akkor még kétezer forint volt a havi fizetésünk, és ketten kerestünk a férjemmel négyezret. A telefonszámlánk pedig nyolcezer volt, mert az én drágalátos kislányom hétvésésen úgy gondolta, hogy jósoltat magának telefonon keresztül” – meséli Zita édesanyja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik