Szórakozás

Debreczeni Zita levágja a fejét

A modell imád tükörben pózolni, azonban nem mindig sikerülnek úgy a képei, ahogyan azt szeretné.

Debreczeni Zita szakmájából eredően imádja a pózolást. Szereti megmutatni az interneten aktuális hangulatát, hogy hogyan szálkásítja magátt az edzőteremben, vagy épp azt, hogyan sikerült a hajhosszabítása.

“A követőink kíváncsiak arra, hogy milyen ruha van rajtunk, és hol vásároltuk őket. Ezért napi rendszerességgel mutatom meg magam nekik egy-egy fotóval, és mellette egy kis szöveggel. Sokkal egyszerűbb a tükörben lefotóznom magam, mint mindig megkérni valakit, hogy csináljon rólam egy képet, de ha szülő lennék, nem igazán örülnék, ha a gyerekem ilyen képeket posztolna. Ezek a pózolós fotók ugyanis sokaknál túl erotikusra sikerülnek, vagy olyasmit is megmutatnak a környezetükből, amit egyébként nem szabadna” – mondta a Fókusz riportjában Debreczeni Zita.





A modell nem csak ruháit, hanem haját és sminkjét is szereti megmutatni az internetezőknek. Van azonban olyan is, amikor egyszerűen smink nélkül pózol. “Modellként alapvetően a külsőmből élek, de azért nekem is vannak nehéz napjaim. Nagyon rossz alvó vagyok, és meglátszik az arcomon, ha keveset pihentem. Ilyenkor azt a trükköt szoktam alkalmazni, hogy egyszerűen levágom a fejem a képről” – tette hozzá nevetve Zita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik