Szórakozás

Protekcióval engedték át Debreczeni Zitát

debreczeni zita (debreczeni zita, )
debreczeni zita (debreczeni zita, )

Először megbukott, majd utóvizsgát tett a rektor engedélyével. Ez elvileg nem lenne lehetséges.

Munkája miatt többet hiányzott a megengedett három alkalomnál, és hiába adta be a tárgy teljesítéséhez szükséges fotókat, többekkel együtt megbuktatták Debreczeni Zitát a fotográfus szak fő gyakorlati tárgyából a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán az őszi időszakban. A modell méltányossági kérelmet nyújtott be a rektorhoz, aki engedélyezte az utóvizsgát, holott gyakorlati tárgyból elvileg nem lehet utóvizsgázni. Zita nem foglalkozik irigyeivel.

“Mindenki tudja, hogy gyakorlati tárgyból nem lehet utóvizsgát tenni. Egyszerűen lehetetlen. Nem tudom, miért kivételeznek vele. Azt gondolom, a főiskola akkor is rosszul jön ki ebből, ha megkapja a diplomáját, és akkor is, ha nem” – mondta az Új Ásznak a forrás, amire Zita is reagált.

“Öt éve kezdtem a fotózást, akkor még csak hobbiként, de mivel már kezdőként is sok munkát kaptam, az irigyeim már akkor is sokat támadtak természetesen arc és név nélkül. Azóta elvégeztem egy szakmai tanfolyamot, és azért járok a főiskolára is, hogy továbbfejlesszem magam. Rengeteget tanultam, úgy gondolom, hogy a munkáim, és újabb felkéréseim jó visszajelzések nekem, és kellő bizonyíték arra is, hogy jó úton haladok” – védekezett a modell.

A rektor szerint nem szegtek szabályt, mindenki előtt nyitva áll a kapu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik