Szórakozás

Aggasztóan néz ki Nacsa Olivér

Aggódik a környezete a humoristáért, aki barátai szerint túlzásba vitte a fogyókúrát. Nacsa azonban elégedett az eredménnyel.

Nacsa Olivér elszántan diétázik, edz, és az eredmény több mint látványos. A korábban enyhe túlsúllyal küszködő parodista társa, Bagi Iván legalábbis úgy látja, hogy Olivér túlzásba vitte az életmódváltást.

„Átesett a ló túloldalára. Aggódom érte. Már most is túl sovány, jó lenne, ha nem fogyna többet – mondta a Borsnak Bagi Iván, aki szintén nagy fogyókúrázó, több módszert kipróbált, de egyik sem vált be.

„Lehet, hogy az irigység beszél belőlem, mert én már közel száz kiló vagyok, de úgy érzem, hogy Olivérnek erősödnie és izmosodnia kéne, nem tovább sorvadnia” – tette hozzá önkritikusan.

„Nemcsak Iván aggódik értem, mások szerint is túl sokat fogytam, de azért akad, aki gratulál az új külsőmhöz. Úgy gondolom, hogy itt már tényleg meg kell állnom, nem fogyókúrázom tovább. Viszont mindennap edzek, futok, erősítek, és már meg is jelentek az első kockák a hasamon” – mondta nevetve Olivér.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik