Szórakozás

Válnak: végérvényesen tönkrement Nacsáék házassága

sziv(960x640)(3).jpg (szív, szerelem, )
sziv(960x640)(3).jpg (szív, szerelem, )
Nacsa Olivér és Zsuzsi mindent megtettek, hogy helyrehozzák házasságukat – nem sikerült.

Nacsa Olivér nem szégyelli, átzokogta azt az éjszakát, amikor kimondták: vége a házasságuknak. A humorista a Storynak mesélt erről, és arról is, hogy nem igazak azok az értesülések, hogy újra lángol közöttük a szerelem Zsuzsival.

„Nagyon fájt ez az időszak. Életem legcsodálatosabb hat évét töltöttem el a feleségemmel, annak ellenére is, hogy a házasságunk így végződött. Csak az elmúlt hónapokban jöttem rá, hogy, mennyire erős vagyok” – jelentette ki.

Olivér ma már úgy látja, a felszín alatt már hónapok óta gyűltek azok a dolgok, melyek lassan, de biztosan aláásták a kapcsolatukat.

„Zsuzsi azt kérte, hogy adjunk időt egymásnak, és gondoljuk át, hogy jó irányba tart-e a kapcsolatunk. Meghallgattam az érveit, majd mindketten elmondtuk a véleményünket. Abban megállapodtunk, hogy ezeknek a problémáknak már jóval előbb felszínre kellett volna kerülniük” – tette hozzá a nevettető.

Olivér szerint  a házasságukat  tipikus, hétköznapi dolgok ásták alá. „Belekényelmesedtem a kapcsolatunkba, és talán nem tettem bele annyi energiát” – vallja.

A híresség most 34 évesen újra megpróbálja felépíteni a magánéletét, elárulta, hiszi, vár rá valaki, akivel boldogan élhet.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik