Szórakozás

16,5 milliót utalt a NAV-nak Győzike

huszezer-forint(960x640)(2).jpg (forint, pénz, húszezer)
huszezer-forint(960x640)(2).jpg (forint, pénz, húszezer)

Törlesztett az államnak Gáspár Győző és felesége, Bea asszony. Adótartozásuknak jelentős részét rendezték: több mint tizenhat és félmillió forintot.

Mint ismeretes, Gáspár Győző és felesége ellen adócsalás bűntette miatt folyik eljárás, mely bűncselekmény miatt Győzit első fokon 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, míg Bea asszony 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönt kapott. Az ítélet nem jogerős, a fellebbezés után az ügyészségnél vannak az akták. Egy másik ügyben, amely pénzmosás miatt folyt Gáspár ellen, bűncselekmény hiánya miatt november 19-én megszüntették az eljárást.

A Blikk hívására a zenész indulatosan reagált, nem számított rá, hogy máris kiderül: 22,2 millió forintos hátralékának nagy részétől máris megszabadult.

Fotó: RTL Klub

“Múlt héten fizettem, hála istennek, sikerült végre törlesztenem. Ezzel szeretnék példát mutatni mindenkinek, aki rajta van az adóslistán. A Blikk olvasóinak meg azt üzenem, hogy semmi közük ahhoz, miből fizettem. Eddig azzal foglalkoztak, hogy lopok, csalok, de most bizonyítottam. Ne turkáljanak a zsebemben, befizettem és kész” – nyilatkozta Győzike.

A showman ügyvédje, dr. Novák Péter a lapnak elárulta, hogy a mostani utalással Győző lerótta az adótartozását a személyi jövedelemadó és a különadó tekintetében. Az általános forgalmi adó tekinteté­ben még fennmaradt némi hátralék, de nyolcvan százalékot befizetett.

De miből volt erre pénze? A Blikk információi szerint Győző abból a pénzből tudta törleszteni a tartozását, amit nagymamájától örökölt. Az összeg zárolását ugyanis a hatóság a közelmúltban feloldotta, így abból könnyedén tudott fizetni a Gáspár család feje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik