Szórakozás

Miért nem kell senkinek Győzike háza?

győzike (győzike)
győzike (győzike)

Hiába engedtek már nyolcmillió forintot az árából, nyolc éve képtelenség eladni Gáspár Győző és famíliája nógrádi villáját.

A showman 2005-ben dobta piacra először a háromszázharminc négyzetméteres luxusotthont, abban az évben, amikor útjára indult a Győzike-show, amelyet abban a házban forgattak. A zebramintákkal bőven ellátott ingatlan, amelynek berendezése mit sem változott az évek alatt, azóta sem talált gazdára. Eleinte ötvennyolcmillió forintot szeretett volna kapni érte a Gáspár família, azóta viszont jócskán visszaesett az áhított összeg. De nem eleget, a jelenlegi ötvenmilliós áron sem tapossa le egymás sarkát az érdeklődő vásárlótömeg, csupán néhány komoly érdeklődő esett be a hosszú idő alatt.

Pedig a ház adatai akár figyelemfelkeltők is lehetnének. Hét szoba, több fürdőszoba, de még jakuzzi is tartozik hozzá, a probléma inkább az, hogy nem a budai hegyekben található, hanem Salgótarjánban. Emellett az sem biztos, hogy kedvezően hat az eladásra, hogy a tulajdonos nem más, mint Győzike.

A Blikk szerint a ház egyébként a kisebbik lány, Virág nevén van. A kiskorúak tulajdonát komoly törvények védik, Győziék csakis úgy adhatják el a házat „Virág feje fölül”, ha az érte kapott pénzt az utolsó fillérig a lányuk nevén lévő bankszámlára fizetik be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik