Szórakozás

Durván megfenyegették Lakatos Márkot

Lakatos Márk (Lakatos Márk)
Lakatos Márk (Lakatos Márk)

Szinetár Dóra és Dopeman múlt heti kiesése után fenyegették meg a stylistot. Márk megijedt az őrült rajongótól, nem tudja mennyire kell komolyan vennie a történteket.

“Ha azt hiszed, hogy jobbak vagytok Dopemanéknél, hát tévedtek! Dóra a legjobb és legtehetségesebb az egész műsorban. Remélem tudod, hogy meg fogod bánni, hogy kiejtetted őket! Kicsinállak! Jobban teszed, ha magadtól adod fel!”- áll a levélben, amelyet a TV2-be küldtek, Lakatos Márknak címezve, tudta meg a Blikk.

“Nem rohantam a rendőrségre azonnal. Soha nem történt még velem ilyen, életemben nem fenyegettek még meg. Fogalmam sincs, mit kell tenni ilyen esetben, és mennyire kell komolyan venni. Gyomorszájon ütött maga az érzés, hogy az ember képtelen védekezni az ismeretlenek agressziója ellen. Nincs ráhatásom, tehetetlen vagyok, és ez megőrjít. Ha valakit megsértek, az egy dolog. Azért tudom vállalni a felelősséget, na de egy ilyenért?! Miért lépnék vissza? Ha ezt tenném, akkor máris beengedném az életembe ezt a dolgot. Nem mi tehetünk Dóriék kieséséről! Ránk többen szavaztak, ráadásul akik ránk voksoltak, úgyse szavaztak volna rájuk és fordítva, ennyi az egész! Látszik, hogy indulatból írt a levélíró, mintha személyes sértettség lenne benne. Furcsa. Na de ezt mégis hova tegyem most? Kérjem meg a csatornát, hogy állítsanak még több biztonsági őrt az épület elé, vagy mi?! – lamentál Lakatos Márk, aki gőzerővel készül duettpartnerével, Bangó Margittal, kommenteket pedig nem hajlandó olvasni.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik