Szórakozás

Milliárdos párja küld SMS-eket Csézyékre

Dopeman úgy véli, A Nagy Duett legutóbbi fordulójából nem nekik kellett volna kiesniük. Sőt, arra célzott, könnyű azoknak, akiknek komoly támogatójuk van.

“Ha a produkciók minőségét és kivitelezését nézzük, akkor nyilván igazságtalan, hogy mi estünk ki. Úgy érzem, hogy a mi előadásaink kvalitása verte a többi produkciót.  Be kell látnunk: ez az egész nem arról szól, hogy tud-e énekelni valaki, vagy alkot-e valamit a színpadon. Sokan mellémennek a zenének, kőhamisak, mégis továbbszavazzák őket. Van olyan versenyző, Papp Geri például, aki egyre több embert mozgósít, és van, akinek olyan az anyagi háttere, hogy csak úgy dőlnek rá a szavazatok” – utalt a rapper – a Blikk információi szerint – egyértelműen Csézyre.

“Nem jó érzés persze kiesni, mert jó volt Dórival dolgozni, ráadásul a megmaradt három adás gázsiját is nagyon sajnálom” – viccelődött  Dopeman.

Az elhangzottakra Csézy is reagált:  “Úgy vélem, egy ilyen játékban természetes, ha valakire szavaz a családja, a barátai, a rajongók. Sőt elárulom azt is, hogy a kedvesem, Laci két telefonról húsz-húsz SMS-t szokott küldeni. Azt is tudom, hogy a rajongók is szoktak szövetkezni, és küldik az üzeneteket Karcsira és rám” – vallotta be az énekesnő.


Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik