Szórakozás

Justin Bieber visszautasítja a média “hazugságait”

justin bieber (justin bieber)
justin bieber (justin bieber)

A fiatal kanadai popénekes azt állítja, szemenszedett hazugság, hogy nemrég lemondta egyik koncertjét, összeesett a színpadon és összetűzésbe keveredett egy lesifotóssal.

A 19 esztendős Bieber terjedelmes Instagram-bejegyzésben reagált a negatív hírekre. Elmondta, a találgatásokkal ellentétben nem megy rehabilitációs központba, és úgy érzi, nem tett semmi olyat, amivel kiérdemelte volna az európai koncertturnéját övező kellemetlen sajtóvisszhangot.


Fotó: NorthFoto

“A stábból mindenki azt mondogatja nekem ‘tedd boldoggá a sajtót’, én azonban belefáradtam a számtalan hazugságba arról, hogy elvonóra megyek, és a családom mélységesen elkeseredett miattam” – osztotta meg érzéseit rajongóival a fiatal énekes.

“Jó ember vagyok, akinek hatalmas szíve van, és azt gondolom, hogy egyáltalán nem szolgáltam rá erre a negatív sajtóvisszhangra. A lelkemet is kidolgoztam azért, hogy eljussak oda, ahol most vagyok és tovább folytatom a kemény munkát. Mindez nem könnyű. Emberből vagyok és fogok még hibákat elkövetni, de ezektől érettebb és jobb leszek” – húzta alá bejegyzésében.

Bieber karrierje töretlenül ível felfele azóta, hogy 2008-ban felfedezték a YouTube videomegosztó portálon. A fiatal énekesről azonban szinte csak rossz hírek jelentek meg a sajtóban a múlt héten, miután két órát késett egyik londoni koncertjéről, egy másikon pedig összeesett a színpadon. A fiatal énekest továbbá kamerára vették, amikor összetűzésbe keveredett egy tolakodó lesifotóssal és azt is lencsevégre kapták, ahogy egyik este bizarr gázmaszkban rótta a brit főváros utcáit.

Bieber a hét elején lemondta két portugáliai koncertjének egyikét. A hivatalos közlemény “előre nem látott körülményekre” hivatkozott, ám a helyi média szerint igencsak akadoztak a jegyeladások. Bieber, aki több mint 35 millió Twitter-követővel büszkélkedhet, úgy véli, hogy a sikerei nyomán támadt irigység állhat a médiából áradó “rosszindulat” háttérében.

“Tizenkilenc éves vagyok öt listavezető albummal, és már bejártam az egész világot. 19 vagyok, és már többet elértem az életemben mint amiről valaha álmodni mertem, 19 vagyok és egyesek számára bizonyára nagyon ijesztő a gondolat, hogy mindez csupán a kezdet” – írta bejegyzésében.

A popsztár legutóbb Madridban lépett színpadra, látszólag mindenfajta bonyodalom nélkül, és a hónap további részében Barcelonában és más európai városokban ad koncertet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik