Szórakozás

Bieber kötekedve kért bocsánatot

justin bieber (justin bieber)
justin bieber (justin bieber)

Az énekes elismerte, hogy késett, viszont azt írta, hogy nem szereti, ha eltúlozzák a dolgokat.

Botrány tört ki Justin Bieber hétfő esti londoni koncertjén, miután a kanadai popsztár – legalábbis a közönség várakozásához képest – csaknem kétórás késéssel kezdte az előadást.

A popsztár hosszas hallgatás után, kedden késő délután megkövette rajongóit, “technikai problémákkal” magyarázva a késést. Twitter-bejegyzésében ugyanakkor közölte, hogy a három előzenekar után neki valójában nem is fél 9-kor, hanem csak 21:35-kor kellett volna színpadra lépnie. Igaz, hogy a közelebbről nem részletezett technikai gondok miatt ehhez képest is jó nagyot késett, de végül – ugyancsak saját állítása szerint – 22:10-kor már a színpadon volt.

Hozzátette, hogy nem szereti, “ha eltúlozzák a dolgokat”, de közölte azt is, hogy “nincs mentség” a történtekre, és elnézést kér mindenkitől, akinek esetleg bosszúságot okozott. “A buli egyébként remek volt, és erre büszke vagyok” – írta még keddi üzenetében.

Kedden az O2 szóvivője is azt közölte, hogy Bieber műsora az előzenekarok fellépése után valóban csak fél 10-kor kezdődött volna. Ezt azonban a jelek szerint a közönségből kevesen tudták.

Justin Bieber ráadásul már szombaton, Nottinghamben is alaposan megváratta rajongóit: a közép-angliai városban rendezett koncertje egyórás késéssel kezdődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik