Szórakozás

Botrányba fulladt Justin Bieber koncertje

Justin Bieber (Justin Bieber, londoni koncert)
Justin Bieber (Justin Bieber, londoni koncert)

A tinisztár londoni fellépése csaknem kétórás késéssel kezdődött. A közönség addigra már őrjöngött.

Biebert 15 ezer rajongója várta hétfő este az O2 Arenában. A műsor este fél 9-kor kezdődött volna. Az első füttyszavak és szidalmak a BBC beszámolója szerint fél 10-kor harsantak fel, de a fiatal szupersztárnak még ekkor sem volt nyoma. Popkoncert helyett így kisvártatva füttykoncert helyszínévé vált a csarnok, amelynek közönsége még további egy órát volt kénytelen várni Bieberre.


Fotó: Northfoto

Majdnem fél 11 volt már, mire az énekes végre megjelent – mindössze 25 perccel a koncert végének meghirdetett időpontja előtt. Ekkor azonban már az O2-n kívül is botrányossá kezdett válni a helyzet. A közönség zöme ugyanis tizenévesekből állt, akik közül több ezren vidékről utaztak Londonba, és sokat közülük a szülők vittek volna haza a rendezvény helyszínéről. A felmenők meg is érkeztek az arénához, ahol a rendezők közölték velük, hogy az előadásnak nemhogy nincs vége, de még el sem kezdődött. Sok százan végül kénytelenek voltak kiparancsolni gyermeküket a rendezvénycsarnokból, mivel lekésték volna az utolsó éjszakai vonatot.

Az O2 Arena vezetősége kedden twitterüzenetben kért elnézést a közönségtől. Azt ígérték, mindent megtesznek, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő még egyszer.

Bieber és stábja keddig semmilyen magyarázattal nem szolgált. A BBC rádió Today (Ma) című reggeli hírmagazinjának műsorvezetője kedden egyenes adásban szólította fel az énekest, hogy ha hallgatja a műsort, telefonáljon be, és mondja el, mi történt. A hívásra azonban a műsor végéig hiába vártak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik