Szórakozás

Alekosz havi kétmilliót keres

Negyvenéves korára 500 millió forintot szeretne összegyűjteni, hogy ne kelljen utána többet dolgoznia.

Alekosz bíróságról bíróságra jár, ugyanis amíg szerződése az RTL ­Klub­hoz kötötte, a TV2 Összeesküvők című mű­so­rá­ban tűnt fel, és ezzel megszegte eredeti szerződését. A VV4 győztese azonban nem aggódik peres ügye kimenetele miatt, szerinte komoly esély van rá, hogy bíróságon kívül megegyezzen az RTL Klubbal.

Fotó: TV2

“Folynak a tárgyalások, és úgy gondolom, hogy nagy eséllyel megegyezünk. Azt pedig, hogy anyagilag hogyan jövök ki a dologból, szintén biztatónak érzem. Még az is elképzelhető, hogy a csatorna kifizeti majd nekem az elmaradt hatmilliót, abban pedig biztos vagyok, hogy nem kell visszaadnom a nyereménylakást és az autót sem” – meséli a Borsnak a görög csődör.

Az Okostojás egyébként banki és ingatlanos üzletei révén komoly vagyonra számít, és azt mondja, hogy szüksége is van a pénzre, mert barátnőjét, Bettyt ő tartja el.

“Negyvenéves koromra szeretnék összegyűjteni 500 millió forintot, hogy ne kelljen utána többet dolgoznom. Pár hónapja kezdtem el ingatlanokkal foglalkozni, lakásokat újítok fel, és profittal eladom, havi szinten egy-kétmilliót már hoznak az üzleteim. Való igaz, hogy én tartom el a páromat, és azt gondolom, egy férfinak akkor legyen barátnője, ha tudja fizetni a ­ki­adásait. Ha nincs pénze, inkább ne is csajozzon” – tette hozzá Alekosz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik