Szórakozás

Golyóálló üveggel védi házát Alekosz

Néhány hónapja fosztották ki Alekosz házát. Az egykori valóságshow-győztes nem tett feljelentést, azt ugyanis fölöslegesnek tartotta. Inkább a saját kezébe vette a védelmet, és elégedett a végeredménnyel.

“November környékén betörtek az érdi rezidenciába. Műszaki cikkeket vittek el, körülbelül hatszázezer forint értékben. A szintetizátoromat, a tévét, ilyesmit loptak el” – mesélte Alekosz a Blikknek. “Amikor megláttam, hogy megkárosítottak, azonnal körülnéztem, és rögtön rájöttem, hol vannak a lakás gyenge pontjai, és hogy hol kell megerősíteni az épületet. Elszántam magam, hogy lépéseket teszek, ezért úgy döntöttem, bebástyázom magam” – tette hozzá.

“Nem kedvelem a rácsos megoldásokat. Elmentem inkább az üvegeshez, és megrendeltem a legkiválóbb golyóálló üveget, olyat, amit egy kilencmilliméteres kaliberű fegyver sem tud átlőni. Negyven milliméteres, ragasztott üvegről van szó, amelynek igen sokba került, de nem érdekel, megérte a másfél millió forintot a hat ablak. Nagyon nehezek, az egyik nagy tábla ötszáz kiló volt egyben, daru emelte be a helyére. A vasalatokat is meg kellett csináltatnom, mindent, de így pont jó” – mondta Alekosz. “Banki biztonsági technikával lett felszerelve lett a ház, olyan, mint egy erődítmény. Digitális, a rendőrségre bekötött a riasztórendszer, amely annyira érzékeny, hogy egyszer a nagymamám miatt is kijöttek már a rendőrök. Most végre biztonságban érzem magam, nem tud senki se bejönni, se kimenni” – mesélte a valósághős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik