Szórakozás

Sarka Kata retteg: halálos fenyegetést kaptak

Hajdú Péter azt állítja, hogy a Frizbiben bemutatott „látó asszony" leleplezése miatt halálos fenyegetést kapott.

Hajdú Péter a Borsnak elmondta, ma tesz feljelentést a zaklató ellen, aki megfenyegette őt és családját a múlt héten. A tévés felesége halálra rémült, mivel a férfi őt hívogatta. A műsorvezető a rendőrséghez fordul.


Fotó: TV2

Kovács Ildikó néhány hete a Frizbiben beszélt arról, az Úr kiválasztotta, képes gyógyítani, látja a jövőt, és a lelke ki tud szállni a testéből, így bekötött szemmel is tud olvasni. Hajdú Péter egy héttel később profi mentalistát vetett be, aki megismételte a mutatványokat, sőt maga is megtanulta a trükköt.

„A rádióműsoromban elmondtam a hallgatóknak is: ez egy mentalista trükk, ne költsenek az egészségük érdekében olyanokra, akik nem orvosok. Ezt követően telefonált Kata, hogy egy férfi engem keresett. Aztán újra jelentkezett, és közölte, azért, mert elvettem az óvodában a tízóraiját” – mesélte a napilapnak Hajdú, aki feltárcsázta a számot. A vonal másik végén lévő férfi – állítja a műsorvezető – halálosan megfenyegette őt és családját.


Fotó: MusicFm

„Egy rendőr ismerősöm azt mondta, vegyem komolyan a fenyegetést, ezért megbíztam az ügyvédemet, hogy intézkedjen. Péntek reggel újabb hívás érkezett a férfitől, ismét Katát kereste.

„Rövidesen nálam lesz az erkölcsi bizonyítványom hiteles másolata: soha nem volt dolgom a rendőrséggel. Huszonhat évet dolgoztam Nyíregyházán, soha senki nem jelentett fel. Ha köröznének, már rég megtaláltak volna, televí­ziókba, rádiókba is járok. A betegeim és a román rendőrség is csak mosolygott ezeken a híreken. Ha azt mondják, csaló vagyok, azt elfogadom, mert nem érdekel, a rágalmazásom miatt pedig ügyvédhez fordultam” – mesélte Ildikó, akit a szekelyhon.ro szerint korábban csalás miatt körözött a rendőrség.

„Hajdúnak olyan nagy a szava, hogy kijelenti, hogy körözik Ildikót és mindenki elhiszi? Felhívtam, bemutatkoztam, és meg akartam kérdezni, miért csinálja ezt. Nem fenyegetően, nem hangosan, normális hangnemben. Egy hölgy vette fel a telefonját. Hajdú foglalkozzon a saját családjával. Ez gusztustalan, be fogom perelni, és azokat az újságokat is, amelyek Ildikó megkérdezése nélkül adtak helyt Hajdú állításainak” – tette hozzá Ildikó férje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik