Szórakozás

Luxusnyaralásra vitte beosztottait Klapka

Pálmafás, tengerparti szállodában nyaraltatta Thaiföldön Klapka György alkalmazottait. A dolgozók lassan már a fél világot bejárták nagylelkű főnöküknek köszönhetően.

Az üzletember  minden évben maga választja ki, hogy munkatársai közül ki érdemes a tíznapos vagy alkalmanként kéthetes luxusutazásra.

“Tündike csak pár éve dolgozik nálam” – mutatta be a Blikknek egyik munkatársát Klapka.  “Őpéldául annyira megszerettem, hogy Mary Zsuzsi tragikus halála után a birtokomon lévő kis házába költözhetett párjával” – mesélte a Blikknek az “aranyember”.

“Piri, aki szintén a csapattal jöhetett az idén is, több mint eladó a Vámház körúton, ő például már családtagnak számít. Tizennyolc éve, az üzlet nyitása óta dolgozik velem, előtte pedig a gyerekeim dadája volt Düsseldorfban. Természetes, hogy ő is mindig jön velem nyaralni. Ha nekem kijár a pihenés, nekik is, hiszen a bolt motorjában ők a fogaskerekek” – tette hozzá.

“Tíz éve lett szokás a feb­ruári nyaralás. Voltunk többször Tunéziában, Törökországban, a Kanári-szigeteken, Egyiptomban, Spanyolországban, de annak ellenére, hogy hosszabb a repülőút, Thaiföld a kedvenc helyünk. A kiválasztottak szavaznak, hová vigyen minket a főnök. Volt, amikor tucatnyi nővel utazott, de olyan is, amikor csak öten mentünk vele” – mesélte Piroska, az egykori dadus.


Fotó: redlemon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik